Les festes més plenes de felicitat

Espero que hagueu tingut un bon Nadal, un bon Cap d’Any, etc. En resum, totes les festes següents que us explicaré plenes de felicitat.
El 24 de desembre, és a dir, la vigília del dia de Nadal, els nens i les nenes han fet cagar el tió.
El 25 de desembre, o sigui, el dia de Nadal, hem obert els regals que ens ha portat el Pare Noel la nit passada i l’hem celebrat reunint-nos en família. Encara que algunes persones no saben que el Nadal, realment, es celebra per recordar el Naixement de Jesús.
El 26 de desembre, és a dir, el dia de Sant Esteve, hi ha gent que l’ha celebrat fent un dinar en família.
El 28 de desembre, o sigui, el dia dels Sants Innocents, algunes persones l’han celebrat fent-se bromes ja que es tradició fer això aquest dia.
El primer de gener, és a dir, el dia de Cap d’Any, l’hem celebrat sopant la nit passada en família, dinant aquest dia en família i menjant un gra de raïm per cada campanada de les dotze que sonen a partir de les dotze de la nit en punt. Hi ha persones que també l’han celebrat fent l’Amic Invisible.
El 5 de gener, o sigui, el dia de la vigília de Reis, l’hem celebrat anant a veure als carrers la cavalcada dels Reis Mags de l’Orient, que han anat en unes carrosses acompanyats pels seus patges que han llançat caramels al carrer perquè els nens i les nenes els agafessin. Després de la cavalcada, els nens i les nenes han anat a donar als Reis Mags de l’Orient la carta on hi tenien apuntat tot el que volien que els portessin la pròxima nit.
El 6 de gener, és a dir, el dia de Reis, hem obert els regals que ens han portat els Reis Mags de l’Orient la nit anterior. Encara que si l’any anterior no ens hem portat bé ens han portat una mica de carbó. L’hem celebrat dinant en família. De postres del dinar hem menjat el Tortell de Reis, on hi ha amagats una fava i un rei. Qui es menja el tros on hi ha el rei, es posa la corona que va junt amb el tortell i qui es menja el tros on hi ha la fava, ha de pagar el tortell.
Us he volgut parlar d’aquestes festes perquè m’agraden molt i algunes són molt divertides.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: