Perdidos, la sèrie que més m’agrada

Un avió que feia el vol 815 d’Oceanic Airlines, de Sidney a Los Ángeles, degut a diversos problemes succeits durant el vol, ha de desviar la trajectòria després d’haver perdut la comunicació. Llavors s’estrella a una remota illa del Pacífic, on deixa un grup de supervivents. Els passatgers supervivents es donen compte de com estan situats i de que és possible que en un futur pròxim ningú els rescati. Des de molt aviat comencen a observar fenòmens estranys a l’illa que no els semblen tenir una explicació lògica i s’adonen de que si volen sobreviure han de conviure junts. El personatge que inicialment fa de líder és el Jack Shepard.
A mesura que els capítols passen, el Jack i el Sawyer comencen a sentir-se atraits per la Kate Austen. El John Locke, un minusvàlid que després de l’accident torna a caminar, fa que hi hagi una mica de desconfiança i respecte entre els seus companys. El Sayid Harrad descobreix a la Danielle Rousseau, una francesa que porta molts anys a l’illa, que li explica coses sobre l’existència de “Els Altres“. Un d’ells segresta a la Claire Littleton, una jove embarassada que, al tornar amb els seus  companys, no recorda res del que li ha passat quan l’han reptat. El Locke troba una estranya escotilla al mig de l’illa i el Sawyer, el Jin-Soo Kwon, el Michael Dawson i el Walt Lloyd (un noi adolescent), surten de l’illa amb una balsa construida amb l’ajuda d’altres companys. La temporada acaba quan segresten al Walt i obren l’escotilla.
Gràcies a una sèrie de flashbacks, es va coneixent el passat dels personatges.
Us he parlat d’aquesta sèrie perquè és la meva sèrie preferida. Si voleu mirar les altres 5 temporades us les podeu descarregar d‘Internet.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: